17.1 C
Kyiv

Бронювання включено: новий розділ на сайтах пошуку роботи

У ЦЕНТРІ УВАГИ

На українських сайтах пошуку роботи з’явився новий розділ, який пропонує роботодавцям надавати бронювання від мобілізації. Це відповідь бізнесу на оновлені критерії для бронювання.

“На Work.ua запровадили окремий розділ та фільтр з вакансіями, де зазначено, що компанія бронює працівників. Тепер знайти такі пропозиції роботи й відгукнутися на них стало набагато простіше”, – повідомляють на сайті.

В умовах війни бізнесу все важче знаходити працівників, особливо для критично важливих секторів економіки та для забезпечення життєдіяльності громадян. Однак уряд надає таким компаніям можливість резервувати працівників, що може зробити їх привабливішими для потенційних працівників.

“Тому ми внесли опцію вакансій, де зазначено, що компанія бронює працівників на певну посаду. Це сприятиме пошуку потрібних людей для команд, розвитку підприємств та підтримці економіки країни, а кандидатам дозволить швидше знаходити цікаві пропозиції”, – додають на Work.ua.

Ця нова можливість вже отримала великий відгук від користувачів, хоча вона з’явилася нещодавно.Працевлаштування під час мобілізації: на українських сайтах пошуку роботи з'явився розділ "з бронюванням співробітників" 1

Останні новини