18.9 C
Kyiv

Зірка серіалу “Спіймати Кайдаша” Ярослав Безкоровайний отримав повістку

У ЦЕНТРІ УВАГИ

Український актор і зірка популярного серіалу “Спіймати Кайдаша” Ярослав Безкоровайний став об’єктом уваги, отримавши повістку щодо можливої мобілізації. Артист вже успішно пройшов медичну комісію та заявив, що готовий виконувати свій державний обов’язок.

Високий рівень відомостей про акторове медичне обстеження та його готовність служити дозволяє припускати, що він може стати одним із учасників мобілізаційних заходів, пов’язаних із загостренням ситуації в Україні.

Зазначимо, що Безкоровайний не лише готовий виконувати обов’язок перед батьківщиною, але вже активно займається волонтерською діяльністю. Після переїзду до Бережан він став частиною волонтерського руху, організовуючи благодійні заходи та аукціон, метою якого є збір коштів для потреб передової та швидкої допомоги.

“Зірка “Спіймати Кайдаша” приєднається до численних українців, які виявили активну підтримку військових та волонтерських ініціатив, показавши не лише свою акторську майстерність, але й справжню патріотичну готовність служити важливій справі на захисті країни.

Останні новини