15.4 C
Kyiv

Залужний в Британії для нових горизонтів військової співпраці з Україною

У ЦЕНТРІ УВАГИ

За словами Пітера Дікінсона, редактора української служби Atlantic Council і видавця журналів Business Ukraine та Lviv Today, колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний на посаді посла України у Великій Британії ефективно зміцнюватиме військове співробітництво між Києвом і Лондоном. Він вважає, що Залужний зможе успішно встановити контакти на першому етапі з представниками британських військових структур, а не з політиками.

“Відносини вже існують і будуть розвиватися. Наш міністр оборони та його команда – це не військові фахівці, це політики, які будуть слухати своїх військових радників. Залужний матиме всі можливості для спілкування з ними”, – зазначив Дікінсон.

Також він підкреслив, що у Залужного є висока репутація у Великій Британії і його досягнення під час конфлікту в Україні відкриють багато можливостей для співпраці.

“Основна акція буде з військовими, а не з політиками. Він там, щоб зміцнювати військове співробітництво між Британією та Україною, і я впевнений, що він впорається з цією задачею чудово”, – додав він.

Останні новини