17.1 C
Kyiv

Віцепрезидент Малаві загинув під час аварії літака

У ЦЕНТРІ УВАГИ

Після повідомлення про зникнення літака з радарів, на якому перебували віцепрезидент Малаві Саулос Чиліма та ще дев’ятьох осіб, надійшла інформація про трагічну загибель пасажирів. Уряд країни офіційно підтвердив, що віцепрезидент та інші пасажири загинули внаслідок авіакатастрофи.

За даними Tuko News і Sun, повітряне судно вилетіло з Лілонгве, столиці Малаві, близько 9 ранку за місцевим часом (10:00 за Києвом), з напрямком до міста Мзузу.

Після того, як земні служби не могли встановити зв’язок з літаком, президент Малаві Лазарус Чаквера наказав розпочати пошуково-рятувальну операцію. За інформацією ЗМІ, літак був виявлений у лісі, і всі пасажири, що перебували на борту, були мертві. Окрім віцепрезидента, серед пасажирів також була колишня перша леді Шаніл Дзімбірі. Ця група летіла на похорон колишнього міністра юстиції Ральфа Касамбари, який помер три дні тому.

Причини зникнення літака залишаються невідомими. Зазначається, що повітряне судно належало військово-повітряним силам країни. За повідомленням малавійської преси, в районі Мзузу 10 червня ставалася негода. За непідтвердженими даними, місцеві жителі повідомляли про падіння літака.

Останні новини