13.2 C
Kyiv

Україна серед найнебезпечніших країн 2024 року: звіт медичної консалтингової компанії

У ЦЕНТРІ УВАГИ

Україна опинилася серед найнебезпечніших країн для відвідування у 2024 році, за результатами дослідження медичної консалтингової компанії International SOS. Це визначено другий рік поспіль через високі ризики, пов’язані із безпекою життя і здоров’я у зв’язку з війною.

Дослідники створили інтерактивну мапу, на якій відображені потенційні загрози для мандрівників та компаній у різних країнах світу. Аналіз проводився за чотирма параметрами ризику: медичні, безпекові, пов’язані з кліматичними змінами та ментальним здоров’ям людей.

Найнебезпечнішими країнами за параметром “безпека” стали Україна, Сирія, Ірак, Афганістан, Лівія, Ємен, Південний Судан, Центральноафриканська Республіка та Сомалі. Вони отримали найвищий рівень попередження “екстремальний”, особливо через зростання злочинності та соціальних заворушень.

Найбезпечнішими країнами визначили Ісландію, Люксембург, Норвегію, Швейцарію та Данію. Це дослідження допомагає подорожуючим та компаніям оцінювати ризики та приймати обізнані рішення стосовно безпеки під час подорожей та роботи в різних країнах.

Останні новини