13.8 C
Kyiv

Україна готує нові далекобійні засоби ураження для вирішення складних завдань, – повідомив Братчук

У ЦЕНТРІ УВАГИ

Україна готується до отримання нових далекобійних засобів ураження, які розширять її можливості у виконанні складніших завдань. Про це заявив речник Української добровольчої армії Південь, Сергій Братчук, під час виступу в ефірі “Ми-Україна”.

Він підкреслив, що у зв’язку з тим, що російські цілі в глибині території Росії є потенційною загрозою для України та геноциду українського народу, країна має право на відповідний захист. Братчук також вказав, що світова спільнота, зокрема Велика Британія, висловила підтримку ініціативі України щодо отримання відповідного озброєння.

Це може вказувати на підвищення рівня військової підтримки від іноземних партнерів, зокрема від США, та підтвердження безперервної підтримки України з боку західних країн. Використання українськими військовими далекобійних ракет ATACMS проти ворожих цілей свідчить про значний рівень підтримки та захисту, що надається Україні.

Ці дії також можуть призвести до занепокоєння серед російських загарбників, оскільки вони тепер доведуться розраховувати на можливі втрати від атак далекобійних ракет американської Армійської тактичної ракетної системи (ATACMS). Ці факти були офіційно підтверджені в Білому домі.

Останні новини