20.9 C
Kyiv

Трамп обіцяє завершити війну в Україні ще до інавгурації у разі перемоги на виборах президента

У ЦЕНТРІ УВАГИ

Бізнесмен і колишній президент Сполучених Штатів Америки, Дональд Трамп, заявив, що в разі його перемоги на виборах президента у листопаді 2024 року, він зупинить війну в Україні ще до своєї інавгурації, яка запланована на січень 2025 року.

Під час мітингу в Нью-Гемпширі Трамп висловив обіцянку регулювати конфлікт між Росією та Україною, називаючи його “жахливою війною”. “Ми врегулюємо цю жахливу війну між Росією та Україною ще до того, як я вступлю на посаду”, — сказав він.

Трамп стверджує, що влада США зможе вплинути на ситуацію та знову встановить мир в регіоні. “Ми все владнаємо, я знаю Путіна, я дуже добре знаю Зеленського, я знаю їх обох… Це кривава бійня там, але тепер ми відновимо мир”, — додав він.

Нещодавно Трамп також висловив свою позицію проти виділення мільярдів доларів на допомогу Україні, стверджуючи, що це завдання для Європи через їхню пропорційну до економіки США роль у регіоні.

Варто відзначити, що вибори президента США відбудуться у листопаді 2024 року, а інавгурація переможця запланована на січень 2025 року. Обіцянка Трампа стосується можливості швидкого врегулювання конфлікту на Сході Європи, що викликає різні реакції та обговорення як у політичних колах, так і серед громадськості.

Останні новини