21.5 C
Kyiv

Спостереження українських спецслужб за зрадниками в Росії

У ЦЕНТРІ УВАГИ

Українське Головне Розвідувальне Управління (ГУР) не ні підтверджує, не спростовує існування списків осіб, за якими здійснюється спостереження на території Росії. Заяву про наявність цих списків зробив колишній “регіонал” Олег Царьов, якого вважають зрадником.

Представник української розвідки, Андрій Юсов, під час інтерв’ю на “Радіо Свобода” відзначив, що українські правоохоронці розслідують осіб, які підозрюються у державній зраді та співпраці з країною-агресором.

“Російська пропаганда деталізує процес формування списків, але ми не будемо ні підтверджувати, ні спростовувати цю інформацію. Українські правоохоронці активно працюють над справами щодо воєнних злочинців і державних зрадників. Єдиний список – це той, за якими ведуться слідства за порушення законів України”, – відзначив Юсов.

Він зауважив, що ці розслідування охоплюють громадян України та російських окупантів-загарбників. Представник розвідки підкреслив, що справедливе покарання знайде тих, хто винен у воєнних злочинах та державній зраді, і закликав їх до відповідальності в межах українського правосуддя.

Останні новини