18.9 C
Kyiv

В Індії стартує сьогодні продаж нового смартфону Galaxy F15: його характеристики

У ЦЕНТРІ УВАГИ

Samsung офіційно презентував новий смартфон Galaxy F15, що обіцяє вражати користувачів своїми характеристиками та функціональністю. Цей новий пристрій від Samsung вже готовий до запуску на індійському ринку, а згодом з’явиться й на глобальному ринку.

Новий гаджет отримав акумулятор ємністю 6000 мАг, а ціна базової версії з 4 ГБ ОЗП та 128 ГБ флеш-пам’яті становить лише 195 доларів. При цьому його “брат” з 6/128 ГБ дорожче на 10 доларів.

Цей девайс отримав екран Super AMOLED з діагоналлю 6,5 дюйма. Його роздільна здатність Full HD+, а кадрова частота – 90 Гц. В основі апаратної платформи лежить SoC MediaTek Dimensity 6100.

Працюватиме смартфон на Android 14 з інтерфейсом One UI 6.0. Компанія-виробник обіцяє гарантовано підтримувати Galaxy F15 протягом 5 років. Для нього вийде чотири оновлення Android і ще рік будуть випускатися оновлення безпеки.

Основна камера новинки має 50, 5 і 2 Мп, тоді як передня – 13-мегапіксельний детектор. Гаджет отримав модем 5G, бічний сканер відбитків пальців, слот для карт microSD і стандартний роз’єм для навушників. Потужність заряджання – 25 Вт, але  блок живлення купувати доведеться окремо.

Продажі Galaxy F15 в Індії стартують сьогодні, і вже зараз він викликає значний інтерес серед користувачів. Очікується, що цей смартфон також знайде своїх шанувальників на глобальному ринку, завдяки своїм вражаючим можливостям та доступній ціні.

Останні новини