13.8 C
Kyiv

Зеленський на селекторній нараді обсудив ситуацію на польському кордоні

У ЦЕНТРІ УВАГИ

Володимир Зеленський розповів, що Україна визначила свої наступні кроки щодо ситуації на кордоні з Польщею.

Президент повідомив, що під час селектора обговорив питання блокування польсько-українського кордону з урядовцями – віцепрем’єркою Ольгою Стефанішиною, міністрами Дмитром Кулебою, Олександром Кубраковим та Миколою Сольським.

Детально розібрали ситуацію та визначили наші наступні кроки. Вони будуть дуже швидко, – сказав президент.

Він уточнив, що лібералізація торгівлі з Європейським Союзом має тривати. Володимир Зеленський також висловив вдячність чіткій позиції Європейської комісії.

Має бути міцною і наша єдність заради спільної безпеки й безпеки всіх країн, яким загрожує російська агресія. Ситуативні інтереси не мають права її похитнути,
– додав глава держави.
18.02.2024 - різне uqidqhiqudiddxantОкрім цього питання, Зеленський заслухав детальну доповідь міністра оборони Рустема Умєрова щодо постачання на фронт: боєприпасів, зброї, систем РЕБ та дронів.

Також з доповіддю виступив Головком Олександр Сирський щодо ситуації по напрямках. Традиційно були й зведення ГУР МО та Служби зовнішньої розвідки.

На додачу під час селектора обговорили ситуацію в регіонах. Важливі теми, які підіймалися: ліквідація наслідків російських ударів, допомога людям, подальша розбудова багаторівневого захисту критичних об’єктів у прифронтових та прикордонних областях.

Останні новини