13.2 C
Kyiv

Принц Гаррі хоче повернутися до виконання королівських обов’язків

У ЦЕНТРІ УВАГИ

Після того, як рак був діагностований у короля Чарльза III, а Кейт Міддлтон одужує після операції на черевній порожнині, принц Гаррі виражає готовність взяти на себе частину королівських обов’язків, щоб підтримати свого брата Вільяма. Це він розповів своїм близьким друзям.

Згідно із таблоїдами, герцог Сассекський провів “кілька сердечних розмов” із своїм батьком.

Однак королівський експерт Г’юго Вікерс стверджує, що “ніхто” не бажає, щоб Гаррі та Меган поверталися до Великої Британії, незважаючи на припущення про “примирення”.

“Особисто, я не вважаю, щоб хтось хотів, щоб вони повернулися в цей момент і відновили свої королівські обов’язки. Під такими обставинами це довгий процес. Ми можемо прийти до згоди, але це займе час. Так що, ні, це не варіант”, — прокоментував він.

Вікерс додає, що Чарльз — єдиний член королівської родини, який не намагався врегулювати відносини з принцом Гаррі після його скандальних інтерв’ю, виходу мемуарів із критикою в адресу Віндзорів та інших контроверсійних подій.

Гаррі залишив посаду активного члена королівської родини разом із дружиною, герцогинею Сассекською, у 2020 році, переїхавши до США. Він додав, що король прагне зблизитися зі своїм сином та вважає, що це буде корисним для монархії.

“Для всієї родини має сенс зібратися разом, щоб підтримати короля в цей важкий час. Хоча ми маємо різні погляди, важливо підтримати один одного. Це допоможе мирно вирішити ситуацію та зберегти благополуччя королівської сім’ї”.

Прес-служба Букінгемського палацу утримується від коментарів щодо цих припущень.

Останні новини