20 C
Kyiv

Джилл Байден протистоїть нападам на вік Джо та випробування Хантера

У ЦЕНТРІ УВАГИ

Перша леді Джилл Байден захистила напади на свою сім’ю в інтерв’ю MSNBC, яке вийшло в четвер, коли передвиборча кампанія президента Джо Байдена зазнає ретельної перевірки в його боротьбі за переобрання.

Президента критикують за його вік — зараз йому 81 рік, а до кінця другого терміну буде 86 років.

Джилл Байден назвала вік свого чоловіка «активом» для його президентства, посилаючись на його час у політиці та стосунки з іншими світовими лідерами.

«Я бачу його силу, я бачу його енергію, я бачу його пристрасть кожного дня», — сказала Джилл Байден, співведучому «Ранкового Джо» Міці Бжезінському в попередньо записаному інтерв’ю. «У нього є мудрість, у нього є досвід».

Кандидати в президенти від Республіканської партії націлилися на Джо Байдена через його вік. Колишній посол в ООН Ніккі Гейлі почала пряму атаку в грудневій передвиборчій рекламі, заявивши: «Я просто скажу це: Байден занадто старий».

Колишній президент Дональд Трамп часто називав Байдена «сонним Джо» у промовах , хоча у свої 77 він лише на три з половиною роки молодший.

Члени Республіканської партії також часто згадували про юридичні проблеми Хантера Байдена у своїх страйках проти його батька.

Молодший Байден несподівано з’явився на Капітолійському пагорбі в середу перед комітетами Палати представників з нагляду та юстиції, які зібралися для двох окремих голосувань, щоб засудити його за неповагу до Конгресу за те, що він виступив проти повістки, яка вимагала від нього засідання для закритих дверей. інтерв’ю.

«Я вважаю, що вони роблять з Хантером жорстоко», — сказала Джилл Байден. «Я справді пишаюся тим, як Хантер заново побудував своє життя після залежності. Я люблю свого сина».

Останні новини