15.4 C
Kyiv

Авіація Сил оборони України атакує 11 районів ворожої концентрації за добу

У ЦЕНТРІ УВАГИ

Упродовж останньої доби авіація Сил оборони України провела удари по 11 районах зосередження противника, знищивши особовий склад, озброєння та військову техніку. Про це повідомлено в оперативній інформації Генерального штабу Збройних сил України на їхній сторінці у Facebook.

Повідомлення також вказує на результативність дій підрозділів ракетних військ, які уражали 3 райони зосередження особового складу та знищили 9 артилерійських засобів, 4 засоби протиповітряної оборони, склад боєприпасів та станцію радіоелектронної боротьби противника.

На фронті зафіксовано 61 бойове зіткнення, під час яких ворог здійснив 32 ракетних та 91 авіаційний удар, а також 82 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Внаслідок атак загинули та були поранені цивільні, а також виявлено руйнування та пошкодження житлових будинків та інфраструктури.

Авіаційні удари спрямовані на різні райони, включаючи Вовчанськ, Веселе, Піщане, Іванівку (Харківська область); Невське, Білогорівка, Серебрянське лісництво (Луганська область); Колодязі, Терни, Богданівка, Григорівка, Керамік, Тоненьке, Авдіївка, Очеретине, Новомихайлівка, Водяне (Донецька область); Новоандріївка (Запорізька область); Червоний Маяк, Зміївка, Берислав, Шляхове (Херсонська область).

У зоні відповідальності різних оперативних об’єднань залишаються активними оборонні дії та стримування ворога, зокрема на Сіверському, Слобожанському, Куп’янському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському, Шахтарському, Запорізькому, Херсонському напрямках.

Останні новини