13.2 C
Kyiv

Заступник голови Нацполіції України Дмитро Тишлек звільнився за власним бажанням

У ЦЕНТРІ УВАГИ

Заступник голови Національної поліції України Дмитро Тишлек подав у відставку за власним бажанням, як він повідомив у коментарі для РБК-Україна. Тишлек підтвердив своє рішення написати рапорт про звільнення з посади та подав його на підпис керівництву. Глава МВС Ігор Клименко також підтвердив, що рапорт Тишлека був прийнятий.

У своєму коментарі Тишлек зазначив, що він чекає на результати розслідування ДБР (Державного бюро розслідувань), яке було розпочато за його заявою. Також ведеться перевірка Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК).

Ситуація з Тишлеком набула гостроти після розслідування Bihus.Info, в якому стверджувалося, що дружина Тишлека не позбавилася російського паспорта, а сам він користується нерухомістю та автомобілем, що належать партнеру кримінального угруповання. Тишлек відзначив, що факти з його біографії були викривлені та ініціював розслідування своєї справи у ДБР.

У зв’язку з неприємними обставинами, МВС усунуло Тишлека від виконання обов’язків. Рішення Тишлека подати у відставку свідчить про його відповідальність та бажання врегулювати ситуацію в контексті обвинувачень, що були висунуті йому в пресі.

Останні новини