20 C
Kyiv

Динамо здобуло перемогу у перенесеному матчі УПЛ

У ЦЕНТРІ УВАГИ

У захоплюючому поєдинку, який відбувся на стадіоні імені Валерія Лобановського, “Динамо” здобуло важливу перемогу над “Металістом 1925” з рахунком 4:2. Оглянемо основні моменти матчу та враження від гри обох команд.

На 11-й хвилині гри “Динамо” виходить вперед завдяки вдалій комбінації. Віталій Буяльський передає м’яч Назару Волошину, який успішно реалізовує ситуацію один на один з голкіпером “Металіста 1925”.

На 22-й хвилині Волошин оформляє свій дубль, вдало зігравши на добиванні після відбиття воротаря. Однак “Металіст 1925” не здається, і на 30-й хвилині Владислав Дмитренко скорочує відставання своєї команди, виконавши точний удар у дальній кут.

Перш за все, “Металіст 1925” опиняється в меншості після того, як Костянтин Бичек отримує другу жовту картку на 41-й хвилині. Незважаючи на числову перевагу, гості не здаються та продовжують атакувати.

Помітивши неприємну ситуацію, “Металіст 1925” здатний скоротити відставання. На 72-й хвилині Андрій Борячук віддав чудовий пас, з якого Андрій Ременюк реалізував свій шанс та обійшов голкіпера “Динамо”, забивши м’яч у порожні ворота.

Незважаючи на всі спроби “Металіста 1925” здобути перевагу в грі, “Динамо” зберігає перевагу та завершує матч із рахунком 4:2. Команда Олександра Шовковського продовжує підтверджувати свою силу та непереможність в чемпіонаті України.

Останні новини