13.2 C
Kyiv

Нардеп Олександр Дубінський заявив про зламані ребра після побиття та показав синець

У ЦЕНТРІ УВАГИ

Народний депутат Олександр Дубінський, який є підозрюваним у державній зраді, висунув звинувачення щодо фізичного нападу на нього в СІЗО та заявив, що внаслідок цього у нього зламані два ребра. Інцидент став темою розгляду на закритому засіданні суду, де нардеп висловив свої обвинувачення та показав синці на своєму тілі.

За інформацією, що надійшла від Дубінського та його представників, 7 грудня, на п’ятий день після заявленого побиття в СІЗО, адміністрація установи організувала рентген для встановлення травм. За висновками рентгенівського обстеження, народний депутат стверджує, що у нього зламані десяте та одинадцяте ребра з лівої сторони.

“Це фактично встановлює катування, які відбувались. Можете подивитись”, – заявив Дубінський під час судового засідання, де продемонстрував синець та травми на своєму тілі.

В телеграм-каналі нардепа було вказано, що раніше Шевченківський суд відмовив адвокатам Дубінського у внесенні до Єдиної державної реєстрації декларації про те, як стверджується, тортури та побиття відбувались в СІЗО.

Дубінський та його адвокати, ймовірно, подадуть подальші скарги та документи, щоб довести факти та обставини інциденту, і тим самим вплинути на хід судового процесу та визнання його невинуватості в обвинуваченнях у державній зраді.

Останні новини