11.5 C
Kyiv

Жахлива бійня в університеті Невади: професор влаштував стрілянину, троє загинули

У ЦЕНТРІ УВАГИ

У страшній події, яка сталася на кампусі Невадського університету, загинули троє людей, а ще одна особа була поранена. За інформацією від CNN, стрілець виявився 67-річним професором, пов’язаним із коледжами в Джорджії та Північній Кароліні.

Наразі невідомо, чи працював цей професор у Невадському університеті. За даними CNN, стрілець був локалізований та усунений правоохоронцями під час перестрілки.

Внаслідок нападу, четверо осіб були доставлені до лікарень, а ще четверо шукали медичну допомогу через симптоми панічних атак. Двом співробітникам правоохоронних органів надано допомогу через легкі травми, отримані під час пошуку жертв.

Ця трагедія стала вже 80-ю подією цього року в навчальних закладах США. На жаль, це ще один приклад насильства, яке терзає американські університети. Загалом, у США зафіксували 631 випадок масового розстрілу за поточний рік.

Трагедія на Невадському університеті стала приводом для підняття питань про безпеку в навчальних закладах та докладне розслідування причин цього нападу. Спільнота виражає глибоке сумісування родинам та друзям загиблих, а також висловлює підтримку пораненим та їхнім родинам.

Останні новини