21.5 C
Kyiv

Дворазовий чемпіон світу з футболу Кафу втратив розкішний особняк через величезні борги після смерті сина

У ЦЕНТРІ УВАГИ

Легенда футболу та дворазовий чемпіон світу, Кафу збірної Бразилії, зазнав тяжких фінансових труднощів, що призвели до втрати його розкішного особняка в Сан-Паулу. На жаль, ця сумна подія сталася внаслідок величезних боргів, які накопичилися у футбольної легенди після смерті його сина кілька років тому.

53-річний ексфутболіст, який гордо вигравав за збірну Бразилії у 1994 та 2002 роках, спробував врятувати свій розкішний особняк, але судове рішення вирішило інакше. Величезна вартість особняка, оцінена в понад 8 мільйонів доларів, привертала увагу, але на аукціоні він знайшов нового власника лише за 5 мільйонів.

Особняк Кафу був справжнім шедевром: ліфт, басейн, приватний кінотеатр та футбольне поле на території. Однак фінансові труднощі виникли ще у 2019 році, коли Кафу вирішив допомогти бізнесменові з Сан-Паулу, чиє ім’я залишається невідомим. Іншість, яку він вірив, що врятує його від боргів, стала об’єктом конфіскації через суд. Заява Кафу, що це було довір’ям, яке призвело до накопичення боргів, є вкрай сумною історією про віру та ризик у світі бізнесу.

Варто відзначити, що Кафу є єдиним гравцем в історії, який брав участь у трьох фіналах чемпіонату світу та двічі його вигравав. На клубному рівні він служив таким командам, як “Сан-Паулу”, “Сарагоса”, “Палмейрас”, “Рома” та “Мілан”. У своєму футбольному портфелі Кафу має перемоги у Лізі чемпіонів та Суперкубку УЄФА, а також Кубка Америки (двічі), Кубка конфедерацій та клубного чемпіонату світу.

Незважаючи на втрату свого розкішного особняка, Кафу залишається однією з найвидатніших постатей у світі футболу, а його вагомий внесок в історію гри не забувається.

Останні новини