21.5 C
Kyiv

Батько Тайсона Ф’юрі розкрив умови, за яких Олександр Усик може перемогти його сина

У ЦЕНТРІ УВАГИ

Батько Тайсона Ф’юрі визначив ключові аспекти, які визначать переможця майбутнього поєдинку. За його словами, той із боксерів, хто зможе побудувати наєфективніший тренувальний табір та вірно виконає підготовку, здобуде перемогу. Джон Ф’юрі стверджує, що все залежить від того, наскільки обидва боксери серйозно підійдуть до підготовки та змінять свої підходи.

Батько британського чемпіона рекомендує сину змінити свій стиль та підготуватися до поєдинку, як до революційної зміни. Він наголошує на необхідності збільшення м’язової маси, розвитку твердої мускулатури, а також роботи над характером. За його словами, Тайсон Ф’юрі повинен готуватися до зустрічі з Усиком на всі 100%, щоб не зустріти зміненого Усика, якого ми бачили раніше.

Поєдинок Усик – Ф’юрі відбудеться 17 лютого 2024 року в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Переможець цього поєдинку стане першим абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні у XXI столітті, здобувши титули WBO, WBA, IBO та IBF. Зараз, для здобуття статусу “абсолютного” чемпіона світу в надважкій вазі, доведеться вперше у історії здобути чотири основні титули.

Очікується, що бій між Усиком і Ф’юрі стане одним із найзахоплюючіших боксерських поєдинків у 2024 році. Реакція обох боксерів на поради та очікування їхніх фанатів робить цей бій предметом широкого спрямування спортивних обговорень та суперечок.

Останні новини