22.1 C
Kyiv

Емінем вперше стане дідусем

У ЦЕНТРІ УВАГИ

Знаменитий американський репер Емінем, справжнє ім’я якого Маршалл Метерз, вперше стане дідусем. Його єдина донька Гейлі Джейд Скотт, якій 28 років, повідомила радісну новину про вагітність у своєму Instagram.

Гейлі поділилася зворушливими моментами зі свого нового статусу, опублікувавши фотографії з чоловіком Еваном МакКлінтоком, з яким вона одружилася в травні цього року. На світлинах закохані ніжно обіймаються на кухні, а в руках Гейлі тримає УЗД-знімок. Пара поки що не розкриває стать дитини, але під знімками Гейлі залишила підпис: “Мама і тато – 2025”.

Дівчина обрала оригінальний спосіб, щоб повідомити про свою вагітність батькові. Вона подарувала Емінему футболку з написом “Дідусь” і показала йому УЗД-зображення. У мережі з’явилося відео, на якому видно, що репер був дуже здивований цим моментом.

Гейлі та Еван знайомі з 2016 року. У 2023 році МакКлінток зробив дівчині пропозицію, а через рік пара одружилася на красивій церемонії в маєтку Грінкрест у Батл-Крік, штат Мічиган, де були присутні лише найближчі родичі.

Гейлі Джейд Скотт – донька Емінема та Кім Скотт. Вона виросла у Детройті та здобула освіту в Мічиганському державному університеті, де вивчала психологію. У неї є зведені сестри Алайна Марі Метерс та брати Стіві Лейн Метерс і Паркер Скотт.

Останні новини