22.5 C
Kyiv

Ізраїль вночі завдав удару по столиці Сирії

У ЦЕНТРІ УВАГИ

У ніч на 1 жовтня армія Ізраїлю завдала удару по столиці Сирії, Дамаску, внаслідок чого загинули троє людей, включаючи відому сирійську телеведучу Сафаа Ахмед. Як повідомляє CNN із посиланням на сирійські державні ЗМІ, удар був завданий за допомогою безпілотників і літаків з напрямку окупованих Голанських висот.

Сафаа Ахмед, телеведуча сирійського державного телебачення, загинула під час атаки, про що повідомило агентство Sana. Сирійське Міністерство оборони заявило, що хоча сирійські системи протиповітряної оборони змогли збити більшість цілей, все ж удар призвів до загибелі трьох цивільних і поранення ще дев’яти осіб.

Очевидці в соціальних мережах опублікували відео, на яких видно вибух поруч із будівлею сирійського телекомунікаційного оператора, а також автомобіль, охоплений вогнем після вибуху. Наразі не підтверджено, чи саме в цьому місці загинула Сафаа Ахмед і інші жертви.

Ізраїльські військові поки не коментували інцидент, що є типовою практикою в їхніх операціях проти іранських сил та їхніх союзників на території Сирії.

Останні новини